Despre Virtualservice

Suntem specializati in construirea de site-uri web profesionale pentru orice categorie de afacere.realizare site web

Va consiliem GRATUIT in realizarea intregii strategii de promovare online, incepand cu realizarea unui site web personalizat, ce va fi adaptat pentru a satisface cerintele afacerii dumneavoastra.

Un site profesionist poate lansa afacerea ta, te poate ajuta sa ajungi la mai multi clienti si sa extinzi afacerea. Un site este un instrument puternic de marketing, care este capabil de a comunica cu actualii si viitorii clienti.

Orice proiect este unic si este tratat ca atare! Fie ca va doriti un simplu site de prezentare sau un catalog de produse, atentia noastra la detalii va fi aceeasi.

Directii
  • cresterea portofoliului de clienti
  • consolidarea proiectelor mai vechi
  • update pentru site-uri, versiune mobil
Experienta

Din anul 2001 am inceput sa dezvoltam aplicatii online. Am inceput usor cu Xoop si WordPress, am testat toate platformele cu panou de administrare si am facut un mix.

Totusi, oricat de dragut este site-ul dumneavoastra, daca nu are vizitatori este ca un magazin de carne pe timpul lui Ceausescu.

Si astfel ne-am apucat si de SEO – Optimizare pentru motoarele de cautare (Google in special).

webdesign - 15 ani
Marketing - 6 ani
SEO - 12 ani
Foto/Video - 2 ani
Servicii
Consultanta gratuita

Consultanta este intotdeauna gratuita pentru ca ne place sa discutam despre tot ce tine de realizare si promovare site. In plus, clientii Virtualservice au un numar de telefon dedicat lor.

Administrare Continut

Poti administra continutul site-ului dar acest lucru nu este obligatoriu! Majoritatea clientilor au ales sa „paseze” aceasta sarcina nu tocmai placuta.

Suport

Avem raspuns la probabil toate intrebarile dumneavoastra legate de realizarea unui site web de succes sau promovare online.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este un fel de „fata morgana” – toti au auzit de ea, dar putini stiu ce reprezinta. Noi automatizam site-ul pentru efecte speciale.

Tehnologii

Folosim cele mai tehnologii: HTML5, CSS3, PHOTOSHOP CS6, PHP, MYSQL, JAVASCRIPT si multe altele, in functie de necesitatile proiectului.

Responsiv (dispozitive mobile)

Informatia va fi mereu la indemana, fie ca potentialul client va accesa pagina de pe un calculator desktop sau de pe dispozitive mobile.