12 Moduri Surprinzătoare (și Absolut Nebunești) prin Care Poți Scăpa de Iubit/Iubită

Ah, dragostea! Acea emoție magnifică care ne face să zburăm pe norișori… până când acei norișori se transformă în furtuni cu fulgere și tunete. Dacă ești în căutarea unor metode creative (și cu siguranță amuzante) de a-ți pune punct relației, iată o listă pentru tine:

1. Organizează maratoane de filme cu Nic Cage: Invită-l sau invit-o la maratoane nesfârșite cu filmele lui Nicolas Cage. Nu uita să analizezi fiecare scenă în detaliu!

2. Devino un „detectiv amator”: Investighează fiecare mic detaliu din viața lui/ei. Prezintă-i „dovezi” despre lucruri absurde, cum ar fi că a furat șosetele tale sau că a complotat cu frigiderul pentru a mânca ultimul iaurt.

3. „Operata” Vocală: Răspunde la orice întrebare cântând la modul operă. „Vrei să ieși la o cafea?” Răspuns: „NuuuuUUUUUuuuuu!”

4. Proiectul „Insula”: Trimite-i un mesaj spunând că te-ai înscris la un reality show unde trebuie să trăiești pe o insulă izolată pentru următorii zece ani. Bonus: Înregistrează-te cu o ținută de Robinson Crusoe și trimite-i filmarea.

5. Devino un expert în istoria cartofului. Cumpără cărți, documentează-te și povestește în detaliu despre evoluția cartofului. Fă comparații între diferite soiuri și insistă să îți asculte teoriile.

12 Moduri Surprinzătoare (și Absolut Nebunești) prin Care Poți Scăpa de Iubit/Iubită

6. Începe să crezi că ești un vampir: Refuză să ieși la soare, bea doar sucuri roșii și roagă-i să îți verifice gâtul în fiecare dimineață pentru mușcături suspecte.

7. Terapia prin… Șerpi: Anunță-ți partenerul că ai adoptat un nou hobby: creșterea șerpilor. Începe să aduci acasă șerpi de jucărie și ascunde-i în locurile cele mai neașteptate.

8. Ghidul Vestimentar „Unicorn”: Poartă doar haine cu unicorni. Chiloți cu unicorni, șosete cu unicorni, chiar și o pălărie în formă de unicorn. Bineînțeles, nu uita să menționezi că unicornii sunt reaaaaalii.

CITESTE SI:  De ce e nevoie de igienizarea aparatelor de aer conditionat

9. Stilul Locomotivă în Conversație: Orice conversație trebuie să înceapă și să se termine cu sunetul unei locomotive: „Choo Choo!„. Dacă te întreabă de ce faci asta, răspunde pur și simplu: „Choo Choo!

10. Fii un Călător în Timp: Începe să te îmbraci ca în anii ’70 și spune-i că ai fost trimis înapoi în timp și, din păcate, nu există tehnologia necesară să te întorci în prezent. Ceri-i să te aștepte… câteva decenii.

11. Inventează o Alergie la Telefon: De fiecare dată când el/ea te sună, începe să strănuți și să țipi „Alergia mea la telefoane se agravează! Ajutor!”

12. Festivalul Usturoiului: Invită-ți partenerul la o seară romantică în care meniul constă doar în… usturoi. Păstrează o pastă de usturoi pentru desert. Dacă nu pleacă până la sfârșitul cinei, respirația ta cu siguranță îl/o va convinge.

În Concluzie

Dacă, după toate aceste metode, partenerul tău încă nu a luat-o la sănătoasa, e posibil să ai de-a face cu o persoană cu un simț al umorului pe măsura ta. Poate că ar trebui să îi dai o șansă… sau să încerci un alt set de trucuri la fel de nebunești! 😂

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
VirtualService
Logo