7 trucuri inteligente pentru a fi invitat la o petrecere

0

Toată lumea iubește o petrecere bună, dar ce te faci atunci când simți că nu ești pe lista de invitații așa de des pe cât ți-ai dori?

Iată șapte trucuri inteligente pentru a-ți spori șansele de a fi invitat la petrecerile viitoare!

1. Devino un oaspete de nădejde

Când mergi la o petrecere, fii cel mai bun oaspete posibil. Participă activ, adu cu tine un mic cadou pentru gazdă, oferă-te să ajuți la pregătiri sau la curățenie și, în general, asigură-te că lași o impresie bună.

2. Extinde-ți cercul social

Cu cât interacționezi cu mai mulți oameni și te împrietenești cu diverse persoane, cu atât cresc șansele de a fi invitat la diferite evenimente. Participă la evenimente comunitare, workshop-uri sau alătură-te unui club pentru a cunoaște noi persoane.

3. Găzduiește propriile petreceri

Unul dintre cele mai sigure moduri de a fi invitat la petreceri este să organizezi tu însuți unele. Nu trebuie să fie evenimente mari; chiar și o seară de jocuri sau un mic cină pot crea conexiuni și pot deschide uși pentru invitații viitoare.

cum sa fi invitat la o petrecere

4. Fii activ pe rețelele sociale

Interacționează cu prietenii tăi online, răspunde la evenimentele la care ești invitat și creează postări interesante. Prezența activă pe rețelele sociale te poate pune în lumină și poate atrage invitații la evenimente.

5. Învață o aptitudine de petrecere

Fie că ești un DJ amator, știi să faci cocktail-uri delicioase sau ești talentat la karaoke, având o aptitudine sau un talent special îți poate spori șansele de a fi invitat la petreceri unde abilitățile tale sunt dorite.

6. Fii autentic și deschis

Oamenii sunt atrași de autenticitate. Fii tu însuți și arată-te deschis în relațiile cu ceilalți. Ascultă activ și fii interesat de poveștile și experiențele altor persoane, iar acest lucru te va face să fii apreciat și dorit în compania lor.

7. Confirmă prezența și respectă-o

Dacă ești invitat la un eveniment, confirmă prezența în timp util și asigură-te că ajungi la petrecere. Oamenii apreciază când invitația lor este tratată cu seriozitate și respect.

Concluzie

A fi invitat la petreceri nu este doar o chestiune de popularitate, ci mai degrabă despre cum interacționezi și cum ești perceput de ceilalți. Dedică timp construirii relațiilor autentice și vei descoperi că invitațiile vor începe să curgă natural.

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

VirtualService
Logo