Acoperisul din placi ondulate

Materialul de acoperis din placi ondulate este de cele mai multe ori considerat ca fiind unul foarte atractiv din punct de vedere estetic si destul de convenabil atunci cand vine vorba despre instalarea tablei traditionale.

Acoperisul luminos arata impresionant si are foarte multe avantaje.

Acest tip de acoperis a evoluat foarte mult de-a lungul vremii, datorita dezvoltarii tehnologiei.

Avantajele acestui tip de acoperis se datoreaza utilizarii componentelor de inalta calitate.

Ondulinul este disponibil in foile de 200 x 95 cm, cu o grosime de 3 mm. Inaltimea placilor ondulate este de 36 mm.

Ia in calcul si tigla metalica. Solicita Oferta pentru un acoperis din tabla tip tigla.

Avand in vedere faptul ca la instalarea acoperirii, foile sunt suprapuse, suprafata utila este de 1,6m. Aceasta trebuie sa fie luata in considerare la calcularea cantitatii de material necesar unui acoperis.

Greutatea foii este de doar 6 kg, in timp ce foaia de ardezie cantareste de peste patru ori mai mult de atat – 26 de kg. Greutatea redusa este avantajul principal al acestui material de acoperire.
Datorita acestui beneficiu, placile ondulate sunt mult mai usor de montat, deoarece e posibila ridicarea materialului doar pe acoperis.

Avand in vedere greutatea sa, putem spune faptul ca livrarea va fi mult mai ieftina decat daca ne gandim la transportul ardezie. Daca este musai, ondulinul poate fi transportat cu masina. In plus, foile de descarcare si incarcare necesita un efort si timp mai redus.

Lista caracteristicilor acoperisului din placi ondulate include in principal parametrii precum: durabilitate, rezistenta la efectele de temperatura, o mare siguranta impotriva incendiilor si protectia mediului.

CITESTE SI:  Care sunt cele mai bune Frigidere

Despre durabilitate putem spune faptul ca important este mai intai ca acoperisul sa fie montat corect. Astfel, poate fi mai mare de 25 de ani. In cazul acesta vei beneficia si de o garantie care te va ajuta sa te stii in mai mare siguranta.

Rezistenta la schimbarile de temperatura reprezinta un alt beneficiu de care te poti bucura. Cu toate acestea, executia incorecta poate duce la deteriorarea acoperisului din placi ondulate sub sarcina de zapada.

Pe langa toate acestea, vorbim si despre o lista mare de plusuri care poate include urmatoarele:

  • stabilitate biologica (rezistenta la mucegai, insecte, ciuperci);
  • proprietati de izolare fonica, rezistenta la radiatii ultraviolete, proprietati de izolare fonica.

Un alt avantaj, fara indoiala, este faptul ca gasim o gama variata de nuante, astfel incat sa poti alege o culoare potrivita acoperisului tau, ceea ce este fantastic. Imagineaza-ti numai cat de bine va arata rezultatul final atunci cand stii ca nu este vorba doar despre beneficiile din punct de vedere tehnic, ci si din punct de vedere estetic!

Caracteristicile tehnice ale acestui material: flexibilitate, greutate redusa, fragilizarea la temperaturi scazute, au o influenta asupra principiilor ansambului acoperisului.

Instalarea unui astfel de acoperis incepe cu fabricarea unei cutii potrivite. Suprafata sa trebuie sa fie plata, iar pasul este mai mic decat pentru acoperirile dure.
Tocmai de aceea este mai mult decat obligatoriu ca instalarea unui astfel de acoperis sa fie realizata de profesionisti, astfel incat sa nu ai parte de surprize neplacute, bazandu-te pe echipa noastra, nu vei ramane dezamagit.

montaj acoperis Calitatea isi va spune cuvantul imediat iar tu vei fi extrem de multumit de alegerea facuta!

CITESTE SI:  Răspunsul Corpului la Stres: Cum să Gestionăm Transpirația Excesivă

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
VirtualService
Logo