Acoperișul din șindrilă bituminoasă

1

Sindrila bituminoasa reprezinta sistemul de invelitoare pentru acoperisurile cladirilor de tip industrial, rezidential si comercial. Acestea sunt cunoscute ca fiind o metoda foarte accesibila de acoperire a unei case.

Ani intregi a fost cel mai popular material de acoperis, chiar daca in ultimele decenii, alte optiuni precum ardezia sau metalul au castigat in popularitate.

Ia in calcul si tigla metalica. Solicita Oferta pentru un acoperis din tabla tip tigla.

Sistemul acesta de acoperis este folosit si cunoscut pentru acoperirea constructiilor de mai bine de 100 de ani, in Statele Unite si Canada, avand o rezistenta foarte mare si necesitand o intretinere simpla in timp.

In tara noastra, romanii prefera acest material atunci cand vine vorba despre constructiile in zona de litoral, de munte sau pentru acoperirea caselor de vacanta, in general.

Daca esti interesat de un acoperis din sindrila bituminoasa, cel mai bine ar fi sa verifici fiecare caracteristica in parte si apoi sa iei in considerare argumentele care fac diferenta.

Cel mai mare motiv pentru care sindrila bituminoasa este atat de populara este oferit de faptul ca este cea mai accesibila optiune pentru acoperisuri.

Daca o vei alege o echipa de specialisti care sa o monteze corect, iti va proteja locuinta in jur de 12-17 ani.

sindrila bituminoasaExista doua tipuri de sindrile bituminoase: fibra de sticla si organice.

Sindrilele bituminoase sunt alcatuite din bitum natural, armate cu fibra din sticla si sunt protejate cu granule de roca vulcanica colorata in masa.

Un alt beneficiu ar fi ca acestea sunt disponibile intr-o gama variata de culori (peste 60), iar nuantele nu isi pierd intestitatea in timp, rezistant chiar mai bine de 50 de ani in forma initiala.

De asemenea, instalarea este foarte usoara.

Acoperisul din sindrila bituminoasa poate fi instalat foarte rapid, intr-o zi sau chiar doua, in functie de cat de mare sau mica este dimensiunea lucrarii sau daca sindrilele vechi trebuie mai intai inlaturate.

Exista trei tipuri de sindrila bituminoasa: dreptunghiulara, hexagonala si solzi.

Acoperisul din sindrila bituminoasa a devenit din ce in ce mai utilizata in ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza unor beneficii foarte importante care merita luate in calcul.

Sindrila este usor de instalat si flexibila, fiind potrivita pentru orice forma de acoperis: acoperisuri rotunde, lucarne, coame, jgheaburi, creste, acoperisuri cu multe unghiuri.

Protejeaza acoperisul de inghet, caldura, umezeala si se poate monta in orice zona climatica, avand o rezistenta mare la intemperii, UV si alte conditii meteo extreme. Datorita compozitiei bituminoase este foarte bine impermeabila.

Izoleaza foarte bine, astfel incat nu se va pierde caldura la nivelul acoperisului, nu are nevoie de o intretinere speciala si este economica.

Mai mult de atat, nu pune presiune mare pe acoperis, fiind foarte usoara. In plus, trece testul timpului si rezista cu brio chiar si cateva decenii.

Ia in calcul fiecare avantaj in parte si calculeaza bine toata situatia.

Cu siguranta vei ajunge la o decizie mai mult decat potrivita pentru ceea ce iti doresti legat de aspectul si durabilitatea acoperisului casei tale.

Stabileste cantitatea de sindrila necesara pentru suprafata acoperisului casei tale si discuta cu o echipa noastra de specialisti care sa iti ofere cele mai bune servicii!

1 Comment
  1. Bună ma interesează 240 m2 sindrila bituminoasa

Leave a reply

VirtualService
Logo