Acoperisul din tabla

Tabla reprezinta una dintre cele mai vechi tehnologii utilizate in realizarea acoperisurilor atunci cand vine vorba despre domeniul constructiilor. Tipul acesta de material poate fi utilizat atat in renovarile acoperisurilor, cat si in realizarea acoperisurilor noi.

Daca discutam despre realizarea acoperisului, element definitoriu pentru fiecare casa, trebuie sa tinem cont de materialul din care este facut, forma acestuia dar si de culoare, desigur. Acoperisul completeaza stilul casei.

Solicita Oferta pentru un acoperis din tabla tip tigla.

In alegerea acoperisului potrivit pentru locuinta ta poti opta pentru acoperisul din tabla deoarece este un material foarte rezistent cu o greutate redusa, un montaj usor si o durata de viata mare.

montaj acoperisPe langa toate avantajele tehnice pe care le aduce, tabla ofera casei un aspect modern si elegant, iar paleta de culori de pe piata va ofera o posibilitate de a alege culoarea potrivita pentru proiectul pe care ti-l doresti.

In functie de necesitatile tale, lungimea panourilor din tabla poate fi realizata la comanda.

Opteaza pentru un acoperis din tabla care are si un rol de izolator fonic, sporind in acest fel confortul locatarilor. Ar fi recomandat ca montajul unui asemenea acoperis sa fie facut de o echipa de specialisti in domeniu, care sa iti ofere o gama larga de servicii, la standarde foarte inalte.

Acoperisul casei tale este la fel de important ca orice altceva ce tine de intreaga constructie, fiind definitiv pentru imagine si aducand coerenta intregului proiect.

Este posibil ca uneori sa fii coplesit de multitudinea de produse pe care ti le pune piata constructiilor la dispozitie iar acest lucru nu este mereu benefic deoarece s-ar putea sa te deruteze mai mult sau mai putin.

CITESTE SI:  Ce înseamnă să visezi șerpi?

Argumentele care ar trebui sa te convinga sa achizitionezi un anumit lucru sunt de ordin tehnic, regio-cultural si nu in ultimul rand estetic.

Materialul de invelitoare este, de cele mai multe ori, stabilit printr-un regulament local de urbanism.

Tabla are foarte multe proprietati: este maleabila si se poate adapta mai multor tipuri de suprafete, are o rezistenta mare in timp (mai ales daca iti indrepti atentia catre un produs de inalta calitate) si are o mentenanta scazuta.

Cele mai importante si primele lucruri la care ar trebui sa te uiti atunci cand achizitionezi tabla sunt urmatoarele: calitatea, cantitatea si stratul de vopsea atat la exterior cat si la interior.

In mod firesc, fiecare invelitoare din tabla se executa cu stratul de aer ventilat. Acesta este o distantare pur si simplu a tablei prin intermediul unor rigle de lemn, pentru permiterea aportului constant de aer. Rolul acestui strat este de a elimina condensul care poate aparea atunci cand tabla este incinsa de razele soarelui sau intra in contact cu aerul foarte rece de sub invelitoare.

Indiferent de tipul de acoperis pe care il vei alege pentru casa ta, important este sa apelezi de fiecare data la serviciile specialistilor EURO TIGLA in executie, care inteleg faptul ca implicatiile unui montaj gresit si avantajele aduse de un detaliu foarte bine gandit, chiar daca ar presupune cateva costuri suplimentare.

Fii la curent cu toate noutatile de pe site-ul nostru si cere o oferta pentru serviciile sau produsele de care ai nevoie!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
VirtualService
Logo