Aer Conditionat Daikin 9000 BTU/h – FTXV25AB

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Clasa energetică: A+/A
SEER: 5,6
SCOP: 3,8
Zgomot: 20 – 41 dB
WiFi: ❌

MODUL PUTERE

In zilele caniculare sau din contra, foarte reci, aveti nevoie ca aparatul sa ofere rapid rezultate.

Prin apasarea unui singur buton, in modul putere, aparatul incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

PROGRAMATORUL DAIKIN PENTRU 24 DE ORE

Programatorul asigura un control eficient. Programati ora la care doriti ca aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca, astfel incat sa obtineti confortul dorit.

Solutii pentru confort si eficienta

90 de ani de experienta in climatizare DAIKIN este lider mondial in sisteme de climatizare pentru uz rezidential si comercial si, de asemenea, producatorul numarul 1 in domeniul incalzirii, ventilatiei, conditionarii aerului si refrigerarii comerciale. Din 1924 continuam sa inovam si sa oferim solutii de climatizare de ultima generatie.

Intregul proces de fabricatie al unitatilor de climatizare se realizeaza intern, inclusiv dezvoltarea de noi agenti frigorifici.

Confortul optim al clientilor nostri, asigurat de echipamentele de aer conditionat de cea mai inalta calitate, a constituit intotdeauna pentru noi un obiectiv major, pe care il respectam cu strictete de 90 de ani.

Oferta noastra include o gama larga de unitati de aer conditionat, capabile sa functioneze atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire gratie tehnologiei pompelor de caldura.

In functie de model si optiune, unitatile Daikin de aer conditionat se remarca prin design-ul atractiv si solutiile integrate de economisire a spatiului in incaperile de mici dimensiuni, prin aspectul si modul de functionare, similare unui radiator clasic, dar si prin solutiile practic „invizibile”, atunci cand unitatile sunt ascunse in plafonul fals. Toate unitatile noastre permit crearea unui confort optim.

Daikin este lider in sisteme de climatizare

90 de ani de solutii inteligente pentru incalzire si racire. 90 de ani de pasiune de a imbunatati calitatea vietii tale.Te respectam si ne gandim la tine cand inovam, de aceea suntem diferiti de ceilalti. Vom face o lume mai buna pentru tine.

Toti oamenii vor sa traiasca si sa munceasca in conditii confortabile, de aceea sistemele noastre de aer conditionat creeaza mediul perfect pentru a te face fericit.

Daikin, pionierul eficientei energetice

Eficienta sezoniera este o masura impusa de Uniunea Europeana in vederea optimizarii consumului de energie si a unei mai bune cunoasteri a nivelului de consum si a eficientei corespunzatoare unui aparat, pe durata unui intreg sezon.

User Reviews

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. dn_xp

  Foarte fiabile! Recomandam.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  VirtualService
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0