Aparat de aer conditionat Daikin Emura FTXJ35MS+RXJ35M

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Clasa energetică: A++/A++
SEER: 7,19
SCOP: 4,6
Zgomot: 22 – 45 dB
WiFi: ✅

Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ35MS-RXJ35M Inverter 12000 BTU Silver

Confort optim

Confortul este datorat tehnologiilor avansate, precum Ochiul inteligent pe 2 zone, Functionarea silentioasa si Online Controller.

Design unic

Recunoscuta la nivel international pentru designul sau, Emura este disponibila in finisaj alb si argintiu si se integreaza perfect in orice interior.

Eficienta sezoniera ridicata

Daikin are grija si de confortul tau financiar, ingloband o serie de solutii de economisire a energiei precum tehnologia Inverter, agentul frigorific R-32 sau functii precum Programatorul saptamanal si Ochiul inteligent.

Tehnologie de TOP pentru confort

Ochiul inteligent pe 2 zone. Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de eficienta energetica.

Functia Silentios: Daikin Emura este o prezenta permanenta, dar extrem de discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 20dBA.

Fluxul de aer 3D – aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala. Se activeaza fie automat, fie la comanda utilizatorului.

Design premiat

Daikin este singurul producator care ofera un model de design conceput si standardizat in Europa pentru piata europeana, cu scopul de a intelege in profunzime si de a satisface nevoile clientilor sai.

Daikin Emura se distinge prin designul modern, cu accent pe fluiditatea formelor, rezultand o unitate compacta si usor de integrat, estetic si functional, in orice spatiu interior.

Acest model a obtinut mai multe premii pentru aspectul sau inovator si pentru caracteristicile sale functionale avansate.

Eficienta energetica RIDICATA

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Emura face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 7,19 SEER si 4,60 SCOP.

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Conecteaza simplu si rapid unitatea la Wi-Fi si descarca aplicatia Daikin Online Controller, cu ajutorul careia poti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare si sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla.

Poti descarca aplicatia din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0