Aer conditionat Hitachi Eco-Confort 9000 BTU

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Clasa energetică: A+/A
SEER: 5,8
SCOP: 3,8
Zgomot: 20 – 41 dB
WiFi: ❌

Hitachi este o marca prezenta in sectorul climatizarii de peste 60 de ani, cunoscuta ca tehnologie moderna, cea mai inalta calitate, un maxim de performanta si fiabilitate a produselor oferite. Hitachi s-a axat dintotdeauna pe imbunatatirea eficientei energetice a produselor si imbunatatirea calitatii vietii utilizatorilor.

Hitachi este lider mondial in solutii de productie pentru aer conditionat si incalzire. Tip de 60 de ani este furnizorul de inalta calitate, solutii eficiente si fiabile de aer conditionat pentru cladiri rezidentiale, pentru sectorul de comert, servicii si industrie. Produsele combina tehnologia avanata si de inalta performanta. Produse 4.5 milioane de aparate de aer conditionat pe an.

Din decembrie 2015 Hitachi a devenit parte a Johnson Controls.

Compresor PAM – Modul de putere activa suprima disorsiunea electrica, micsorand pierderile de putere a mai putin de 1%. Performanta la incalzire este in mod special imbunatatita chiar si la temperaturi ambientale de -15 grade Celsius

DC Inverter – In anul 1983 Hitachi a inventat primul aparat de aer conditionat cu motor alimentat la curet continuu fara contacte. De atunci Hitachi a continuat sa inoveze. Astazi, toate compresoarele Hitachi sunt DC Inverter, unive prin eficienta energetica si putere.

FUNCTII:

Incalzire garantata la -15 grade Celsius temperatura exterioara.

Racire profesionala de la -10 grade Celsius temperatura exterioara.

Super silentios – Prin selectarea treptei de viteza Super Low, nivelul de zgomot este doar de 20 dB pentru a avea un somn linistit.

Timer 12 ore – Pentru programarea zilnica cu usurinta a echipamentului de climatizare.

Leave home – Potrivita atunci cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, aceasta functie se poate activa pentru ca temperatura din incapee sa nu scada sub 10 grade Celsius.

Eco si Powerfull – Poti opta sa folosesti modul Eco pentru limitarea consumului de energie electrica sau modul Powerfull pentru atingerea rapida a temperaturii dorite.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aer conditionat Hitachi Eco-Confort 9000 BTU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0