Aer Conditionat Mitsubishi MSZ-SF35VE 12000 BTU

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Clasa energetică: A++/A+
SEER: 7,2
SCOP: 4,4
Zgomot: 19 – 42 dB
WiFi: ✅

Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna multe lucruri.Ilustreaza 90 de ani de excelenta in tehnologie, design si productie. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate.
Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi.

Gratie tehnologiei DC Inverter, seria MSZ-SF dispune de maxima silentiozitate si eficienta energetica, combinate cu caracteristici utile si dispozitive avansate de filtrare a aerului.
Inalta Eficienta Energetica Sezoniera
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.
Funcționare silențioasă
Un spațiu silențios și relaxant este acum accesibil. Zgomotul în funcționare este de doar 21 dB pentru modelul MSZ-SF35VA. Funcționarea este atât de silențioasă că puteți uita că funcționează aparatul de aer condiționat.
Filtru cu Nanoplatina
Marea putere de oxidare a nano-particulelor de platina la acest nou filtru de aer permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor. Suprafata neregulata a filtrului este mult mai eficienta in captarea pulberilor si o curatare simpla si regulata pastreaza eficienta energetica perfecta timp de peste 10 ani.
Programator Saptamanal
Confort programabil – temperatura dorita la ora dorita.
Datorita noului programator saptamanal, echipat cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, puteti nu numai programa pornirea si oprirea dar, de asemenea, puteti seta temperaturi diferite in cursul zilei.
Tehnologia DC Inverter
Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire.
Comparativ cu sistemele de aer conditionat traditionale cu viteza fixa (On/Off ), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge initial la temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante, cu avantajele confortului si al consumului mai redus de energie.
I save” este o functie de setare simplificata, care aminteste temperatura preferata (presetata) apasand un singur buton de pe telecomanda. Apasati butonul de doua ori pentru a reveni la setarea temperaturii precedente. Folosirea acestei functii contribuie la o operare confortabila fara risipa, realizand cele mai potrivite setari de aer conditionat si economisind consumul de energie atunci cand, de exemplu, parasiti camera sau mergeti la culcare.
Motorul Poki-Poki moto
Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate.
Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica
Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.

Compatibil cu noua interfata de comunicare la distanta MelCloud

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aer Conditionat Mitsubishi MSZ-SF35VE 12000 BTU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0