Aparat de aer conditionat Samsung Wind-Free AR12NXWXCWKNEU

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Clasa energetică: A++/A
SEER: 6,1
SCOP: 3,8
Zgomot: 19 – 40 dB
WiFi: ✅

Racire rapida si fara vant direct: Wind-Free

Racirea fara curent de aer direct mentine un nivel confortabil de racoare in mod eficient, fara senzatia neplacuta de curent rece. Aerul rece este dispersat cu blandete prin 21 000 de micro orificii, ca sa nu-ti fie prea cald sau prea frig.
Racire rapida

 

Fast Cool

Raceste rapid dintr-un colt in altul, astfel incat te simti confortabil oriunde te-ai afla. Tehnologia Digital Inverter 8-Pole raceste aerul cu 43% mai rapid* iar arhitectura triunghiulara disperseaza aerul rece mai amplu si mai departe**.

Fast Cool

 

Smart Wi-Fi folosind aplicatie SmartThings

Folosind controlul Wi-Fi cu aplicatie SmartThings* poti sa controlezi functiile de la distanta si il poti programa. In plus, te informeaza in timp real despre cum functioneaza si iti permite sa monitorizezi si sa limitezi consumul de energie.

Smart Wi-Fi

 

Modul Good Sleep, Wind-Free

Modul Good Sleep, Wind-Free creeaza climatul ideal pentru un somn bun toata noaptea – fara curent de aer rece. Controlul temperaturii cu racirea Wind-Free te ajuta sa adormi repede, sa dormi profund si sa te trezesti odihnit.

Good Sleep

 

Modul 2 Step Cooling, Wind-Free

Modul 2 Step Cooling raceste rapid aerul in modul de Racire rapida, apoi se comuta automat pe modul Wind-Free pentru a mentine temperatura. Ca sa te simti confortabil, fara zone reci, fara sa fie nevoie sa schimbi setarile.

Filtru rapid si usor de curatat

Easy Filter Plus

Easy Filter plus este pozitionat afara, deasupra, astfel poate fi scos, curatat si pus la loc cu usurinta – fara deschiderea carcasei. Invelisul sau antibacterian filtreaza praful, contaminantii periculosi din aer si alergenii*.

Easy Filter Plus

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0