Aparat de aer conditionat Haier – AS12NS1HRA

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Clasa energetică: A++/A+
SEER: 6,1
SCOP: 4
Zgomot: 24 – 40 dB
WiFi: ✅

nebula

Functia Sleep

Setarile de temperature si de zgomot pot fi ajustate la un nivel mai confortabil in timpul nosptii, cand se seteaza “modul sleep” – peste noapte.Haier are program special proiectat pentru somnul in timpul noptii, astefel incat parametrii ooptim de confort sa fie asigurati in timpul somnului.

 

wifi 1

Functia Health Air

Unitatea interioara este conceputa ca fluxul de aer sa nu fie directionat direct catre persoane.Cele 2 lamele proiectate, pentru controlul zonei de suflare a aerului conditionat astfel incat persoana este ferita de fluzul de aer orientat direct catre ea, aceasta ducandu-se in sus  – pe racier sau in jos – pe incalzire

Functia Auto

Instalaţia de aer condiţionat funcţionează cu modul ales de dvs. Instalaţia de aer condiţionat va funcţiona cu acelaşi mod de funcţionare la o urmatoare pornire.

Functia Quiet

Unitatea interioara este realizata cu modul de functionare silentios, cu un nivel scazut de zgomot. Optimizarea tehnologica de control al zgomotului, cum ar fi ajustatarea frecventei compresorului, controlul vitezei ventilatorului si designul fluxului de aer, scazand nivelul de zgomot chiar sub 20 dbA (acest nivel se refera la modelul de 9000BTU) cu setarile QUIETE

Functia Flux de aer 3D

Fluxul de aer 3D se realizeaza gratie miscarii sincronizare ale palelor orizontale cu cele verticale ce ajuta la o distributie mai buna a aerului in incapere.

flux de aer 3D

Functia Dry

Cipul calculatorului actioneaza pentru a elibera încaperea de umiditate, menţinând pe cat posibil temperatura. El controlează automat temperatura şi debitul de aer, astfel că reglarea manuala a acestor functii nu este disponibila.

Functia Auto-Curatare

Evaporatorul de auto-curatare ajuta la mentinerea schimbatorului de caldura, fara mucegai, bacterii sau praf.

functie autocuratare

Nano-aquo-Ionizatorul

Ionizatorului emite ioni pozitivi și negativi. Acest amestec genereaza chimic OH (hidroxi-alcooli) și H2O2 (peroxid de hidrogen). Distribuite în aer elimina bacteriile in mod eficient. Tehnologia Nano-aquo Haier emite apa ionizata în aer, reducand moleculele de apa de la 30-50nm la 10-20mn natural, ajuta hidratarea pielii corpului nostru.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparat de aer conditionat Haier – AS12NS1HRA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0