BioPellet Tech 21S

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

afisaj digital
arzator de peleti automat
rezervor intern de peleti
snec de incarcare
ventilator de evacuare gaze arse

Category: Tag:

BioPellet Tech este unul dintre cele mai eficiente cazane pentru incalzire centrala care foloseste arderea automatizata a peletilor.

Principiul de funcționare al acestui cazan se bazează pe utilizarea camerei de ardere “sub presiune”, aceasta fiind complet etansa astfel incat fluxul de aer este controlat de ventilatorul de evacuare montat pe partea din spate a cazanului .

Controlul arderii este optimizat folosind algoritm de modulare, care scade automat dozarea de peleti pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.

✔ BioPellet Tech reprezinta una din cele mai performante solutii tehnice de incalzire prin arderea automatizata a peletilor
✔ Randamentul cazanului se apropie de 94%, iar temperatura gazelor de ardere este foarte scazuta (sub 160°C)
✔  Nivelul de emisii poluante respecta cele mai severe norme europene. BioPellet Tech 30 a fost oficial incadrat in clasa 5 conform EN 303-5 in urma testelor efectuate la Institutul Kiwa din Treviso, Italia.
✔  Aprinderea, pornirea si oprirea cazanului sunt complet automatizate. Arzatorul functioneaza cu variatia modulanta a puterii in functie de necesarul termic al instalatiei
✔ Focarul este etans si debitul de aer de ardere este controlat prin ventilatorul de evacuare montat in spatele cazanului, rezultand o functionare eficienta.
✔ Toate suprafetele focarului in contact cu flacara sunt fabricate din tabla din otel de 5 mm sudata. Portiunile ce nu vin in contact cu flacara sunt din otel de 4 mm.
✔ Randamentul cazanului este superior oricarui echipament conventional cu tiraj natural. Nu este necesar cos de fum inalt, ci numai o tubulatura obisnuita de evacuare a gazelor de ardere. Cazanul se poate monta si amplasa usor datorita dimensiunilor compacte (lungime maxima numai 70 cm, iar buncarul de peleti este amplasat deasupra, fara a ocupa spatiu la sol)
✔ Operatiunile de intretinere si curatare sunt mult simplificate fata de un cazan clasic: in medie o data pe saptamana sau chiar mai rar, daca se folosesc peleti de calitate.

User Reviews

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. dn_xp

  Mi-am cumparat si eu. Recomand!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  VirtualService
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0