Cât mă costă un acoperiș?

Un rol important in renovarea sau construirea unei case de locuit il are fara dar si poate alegerea sistemului de invelitoare care ar trebui sa isi demonstreze eficienta pe un termen lung.

Fiind vorba despre siguranța propriei noastre case, acesta ar trebui sa bifeze cele mai mari beneficii.

Fiecare element al acoperișului necesita o atentie deosebita pentru ca acesta sa fie functional, etans si durabil – incepand cu structura de rezistenta, la termo si hidroizolația, invelitoare exterioara si apoi montajul unui sistem de pluvial, a burlanelor si a jgheaburilor.

Este posibil ca pana in prezent sa stii si tu toate acestea insa sa te macine o intrebare foarte des întâlnită pe care este oricum, musai sa ne-o adresam, mai ales atunci cand vine vorba despre constructia sau renovarea unei casei.

Ei bine, aceasta intrebare este: Cat ma costa un acoperis?

Fiind una dintre preocuparile mari ale proprietarilor pentru a putea planifica in detaliu bugetul de la bun inceput, va fi necesar sa tii cont de o serie vasta de factori care te vor ajuta sa afli care este pretul per total al intregii tale lucrari.

Mai intai, costul total al sistemului de invelitoare depinde foarte mult de tipul de material pe care il vei alege:

  • tigla ceramica
  • tigla metalica,
  • tabla faltuita,
  • sindrila bituminoasa, etc.

Foarte multi proprietari aleg un anumit tip de invelitoare in functie de unghiul de inclinare al versantului (panta acoperisului).

Daca este montata corect, tigla metalica se dovedeste o investitie foarte buna in timp, astfel incat tot mai multi proprietari se orienteaza catre un asemenea material, datorita rezistentei pe care o prezinta.

CITESTE SI:  Tot ce trebuie sa știți despre Michael de Bay, si cum a influențat Biserica Catolica

montaj acoperis tablaAr fi bine sa iei cotele corecte ale acoperisului inainte de a ne contacta, deoarece vei putea primi in acest mod un pret estimativ. Acesta va fi influentat si de cantitatea de accesorii de inchidere ( coame, frontoane, dolii, parazapezi si alte componente de etansare).

Daca vrei sa nu ai parte de nicio surpriza neplacuta la final, ar fi bine sa nu iei o decizie doar daca tii cont de pretul pe metru patrat al unui material.

Fa tot posibilul sa achizitionezi mereu produse calitative si fii atent la raportul calitate-pret! Acesta trebuie sa fie unul echilibrat.

La costul unei invelitori se adauga si cel rezultat din instalarea unui sistem de jgheaburi si burlane dar si a gurilor de scurgere. Scopul este de a proteja casa de infiltratii, tinand departe apa de ploaie, gheata topita si zapada.

Calitatea sistemului pluvial rezida in materialele care sunt utilizate. Acestea trebuie sa fie foarte rezistente la coroziune in conditiile de umiditate permanenta, la fluctuatiile de temperatura si la radiatiile UV.

Fiecare acoperis are nevoie de anumite accesorii care sa isigure un design estetic, functional si etanseitate.

Pentru evitarea nepotrivirilor din punct de vedere ermetic, ar fi bine sa optezi pentru elementele de inchidere recomandata sau realizate de acelasi producator al sistemului de invelitoare.

In final conteaza foarte mult si echipa de specialisti la care vei apela pentru instalarea acoperisului.

Completeaza cererea de oferta pentru a primi pretul acoperisului tau!  Calculator acoperis ⇒

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
VirtualService
Logo