Cât se poate împrumuta de la un IFN

Cel mai important aspect pe care il urmarim atunci cand facem un imprumut este suma de bani pe care o putem accesa. Cât se poate împrumuta de la un IFN?

In cazul firmelor de imprumuturi rapide, acest lucru devine si mai important deoarece acestea sunt cunoscute pentru faptul ca nu acorda sume foarte mari de bani.

Fiind atat de permisive in verificarile pe care le fac, acestea incearca sa reduca riscul nereturnarii banilor prin micsorarea sumei maxime acordate in comparatie cu institutiile bancare. Voi ce stiti despre acest subicet: cât se poate împrumuta de la o firma de imprumuturi rapide?

Cât se poate împrumuta de la un IFN

Cei care apeleaza la firmele de imprumuturi rapide de obicei nu au nevoie sa imprumute o suma foarte mare de bani pe care mai apoi sa o returneze pe o perioada mai lunga de timp.

Acestea sunt accesate de cele mai multe ori, atunci cand apar probleme neprevazute ce trebuie solutionate urgent.

Insa ce facem atunci cand avem nevoie de o suma mai mare, iar din partea bancilor nici nu ne putem gandi la un ajutor? Putem apela in aceste cazuri la agentiile de creditare rapida?

Desigur principalul criteriu care determina suma de bani pe care o primim este venitul, al nostru sau al familiei.

In functie de acesta, ne putem alege un credit care sa acopere cat de cat suma de care avem nevoie.

Un avantaj pe care ni-l oferă creditele rapide este ca putem contracta mai multe credite in acelasi timp, daca observam ca suma oferita nu este de ajuns. Insa, daca facem acest lucru riscam sa nu mai putem face fata ulterior platii ratelor si sa ne adancim in probleme mult mai mult decat am fost initial.

Cei care au avut contacte cu astfel de firme ce parere aveti? Cât se poate împrumuta de la o firma de împrumuturi rapide?

Cât se poate împrumuta de la un IFN

In ziua de azi, pentru a putea face fata cheltuielilor zilnice sau pentru a putea cumpara un lucru pe care ti l-ai dorit de mult, este nevoie de cele mai multe ori sa faci un imprumut.

Bancile sunt mai riguroase in procedurile pentru acordarea creditului, asa ca de multe ori institutiile financiare nebancare par solutia perfecta.

Întotdeauna făți niște calcule ca să fii sigur că poți restitui ceea ce ai împrumutat.

Pentru ca sunt un subiect de actualitate si mai toata lumea cauta informatii despre ele, propun ca in continuare sa discutam despre aceste firme si sa aflam cat mai multe de la cine a luat un împrumut nebancar si daca sunteti multumit.

Firmele de imprumuturi nebancare sunt tot mai prezente pe piata financiara. Tot mai multi apelam la serviciile lor, fie constransi de o anumita problema pe care nu o putem rezolva prin intermediul bancilor, fie pur si simplu din comoditate.

Accesarea unui credit la aceste firme înseamnă efort minim din partea noastră: un numar foarte mic de acte, de obicei buletin si adeverinta de venit, deplasarea la sediul agenției nu este obligatorie daca aceasta are o aplicație online, raspuns rapid la solicitare.

In schimb, ca o balanta la toate avantajele descrise anterior, vine partea mai proasta a acestor firme: aspectul financiar. Dobânzi si comisioane mari, perioada de rambursare mica.

De asemenea, sumele împrumutate nu sunt foarte mari si uneori ratele ne pot sufoca prin perioada foarte scurta in care trebuie sa le achitam.

Avand in vedere atat avantajele cat si dezavantajele, ce părere aveți despre aceste firme? Sunteti mulțumiți de serviciile oferite? Pe internet am gasit atat pareri pro cat si contra.

Va astept cu opiniile voastre si informatii cat mai multe de la cine a luat un împrumut nebancar si daca sunteti multumiti.

3 Comments
  1. Știți vreun IFN care acorda credite și pensionarilor pe caz de boala?

    • Pensionarii pot împrumuta de la Credius sume intre 1.500 și 10.000 lei, pe perioade cuprinse intre 12 și 60 luni. Puteți încerca și dumneavoastră..

  2. Ce mi se poate intampla legal daca nu mai pot achita un credit de nevoi personale fara giranti, nu am casa, masina sau alte bunuri, la acel, moment eram divortat, nu am pus pe nimeni altcineva pe credit ca si coplatitor.

Leave a reply

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0