Ce sa incercati inainte de a cumpara un purificator de aer

Curatarea covoarelor si a mobilierului

Acarienii de praf, celulele pielii si alte particule se acumuleaza rapid in covor si tapiterie, astfel incat aspirarea si curatarea in mod regulat va pot ajuta cu praful care se afla in spatiul dvs. de locuit.

Un aspirator cu un filtru HEPA sau un aspirator central care pastreaza praful in exterior poate face o diferenta si mai mare.

Daca descoperiti ca aspiratorul dvs. este greoi pentru uzul obisnuit, aspiratoarele de mana pot face o mare diferenta in mentinerea sub control a prafului din canapea.

Utilizati frecvent hota

Daca aveti un ventilator de evacuare in hota deasupra plitei, puteti evita umplerea locuintei cu fum si gaze de esapament dintr-o gama de gaze naturale prin pornirea ventilatorului atunci cand gatiti.

In cazul in care hota recircula aerul printr-un filtru de baza, in loc sa il ventileze in exterior, probabil ca deja stiti ca nu contribuie la calitatea aerului.

Animale de companie si solutii alergice

Daca sunteti alergic la cel mai bun prieten, ce puteti face?

Fundatia pentru astm si alergie sugereaza ca va puteti relaxa, asigurandu-va ca nu lasati animalele de companie in dormitorul dvs., dar tot trebuie sa va tineti restul locuintei foarte curat.

Un purificator de aer va ajuta cu parul si praful care plutesc prin aer, dar mai sunt inca particule in covor, tapiterie si ascunse in parul animalului tau.

Nu fumati inauntru

Un dispozitiv de curatare a aerului va fi mai bun decat nimic daca aveti de-a face cu fumatul pasiv, dar intr-adevar nu exista nici o modalitate de a elimina mirosul de tutun sau tot pericolul expunerii, daca este in casa.

CITESTE SI:  Ce poti face contra alergiilor?

Cum sa alegeti filtrul de aer adecvat

Tipuri de curatare a aerului

Exista cateva tehnologii diferite care va pot ajuta sa va aerisiti mai usor, dar tehnologia pe care am concentrat-o asupra acestei revizuiri este filtrarea HEPA.

Filtrele sunt eficiente si destul de economice; alte tehnologii ar putea adauga unele avantaje, dar sunt fie foarte scumpe, fie nu sunt foarte eficiente cu volum mare de aer.

sisteme de purificarea aeruluiTimeri si senzori

Daca cautati un filtru care sa mearga 24/7, atunci veti dori modelul cu cel mai mic zgomot si cel mai eficient din punct de vedere energetic pe care il puteti obtine.

Daca va puteti pastra camera sigilata de poluare interioara sau exterioara, cu exceptia anumitor momente ale zilei, cu toate acestea, un senzor de timp sau un senzor de calitate a aerului inseamna ca nu veti utiliza purificatorul de aer mai mult decat este necesar.

Zgomotul ventilatorului

Un aparat silentios poate face o mare diferenta pentru calitatea vietii, nu doriti sa schimbati poluarea aerului pe poluarea sonora.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
VirtualService
Logo