Cine poate lua un împrumut nebancar

Cine poate lua un împrumut nebancar si ce conditii sunt?

Bani, bani, bani. Unde te intorci, ai nevoie de bani. Si cum salariul nu ne ajuta intotdeauna sa acoperim tot ce vrem sa ne cumparam, uite ca nevoia ne impinge la imprumuturi.

In momentul de fata imprumuturile nebancare sunt la indemana oricui. Tot ce avem nevoie este o conexiune la internet, o simpla cautare si suntem pusi in fata unor multitudini de firme de credite. Fiind atat de multe, acestea ofera solutii pentru toate categoriile de persoane. Insa ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lua un imprumut nebancar? Va propun sa discutam in continuare despre tema „cine poate lua un imprumut nebancar si ce conditii sunt”.

Cine poate lua un împrumut nebancarIn cazul firmelor de credite nebancare conditiile nu sunt atat de exclusiviste ca in cazul bancilor, in sensul ca nu ai atat de multe reguli de urmat pentru a putea lua imprumutul. De obicei este necesara completarea unui formular unde sunt solicitate diverse informatii personale. Ca acte nu este nevoie decat de adeverinta de venit si cartea de indentitate. Uneori mai pot fi solicitate si alte acte insa in majoritatea cazurilor acestea doua sunt de ajuns.

Ca limita de varsta, bineinteles trebuie sa avem cel putin 18 ani iar ca varsta maxima in jur de 70 de ani. Sunt impuse uneori si conditii ca vechimea in munca, durata creditului si valoarea creditului in functie de venit.

Pot exista si conditii suplimentare in functie de tipul creditul ales si in functie de categoria de persoane din care facem parte (persoana fizica, pensionar, persoana fizica autorizata etc).

Voi ce alte informatii detineti in legatura cu conditiile pe care a trebuit sa le respectati atunci cand ati luat un credit nebancar? Foarte multe persoane se hotarasc sa faca acest pas si sa apeleze la firmele ce acorda imprumuturi nebancare, insa nu stiu daca indeplinesc conditiile si in primul rand daca sunt eligibille pentru un astfel de credit. De accea, intreb pe cei cu experienta in astfel de situatii, cine poate lua un imprumut nebancar si ce conditii trebuie indeplinite?

 Cum pot să depun cererea pentru un împrumut rapid?

Comparaţi ofertele existente şi alegeţi-o pe cea mai avantajoasă pentru problema Dvs. După aceea faceţi click pe „Cerere online” şi vizitaţi site-ul agenţiei de creditare alese.

Înregistraţi-vă în calitate de client.

Completaţi formularul existent indicând datele personale necesare. Luaţi aminte că indicarea unor date personale false poate fi temeiul pentru respingerea cererii Dvs! După aceea formularul completat este revizuit de către reprezentantul firmei respective care analizează informația furnizată şi ia decizia de a vă acorda sau nu împrumutul rapid.

Dacă primiţi răspuns afirmativ atunci veţi fi contactat de către un reprezentant al agenţiei de creditare pentru a vă adresa întrebări sumplimentare şi pentru a vă aduce la cunoştinţă termenii şi condiţiile împrumutului.

În cazul în care sânteţi deja clientul firmei respective şi aţi mai luat credite anterior atunci identificare Dvs în mod repetat nu este obligatorie.

O serie de companii de creditare din România oferă posibilitatea noilor clienţi de a trece procedura de identificare prin intermediul unui transfer de 0.01 Ron.

Cât de repede este luată decizia de acordare a unui împrumut rapid?

Dacă cererea este depusă în timpul orelor de program a agenţiei de creditare atunci decizia se ia în timp de 15-20 de minute.

Majoritatea firmelor de creditare care oferă împrumuturi rapide în România lucrează între orele 8:00 şi 20:00.

Revizuirea cererii şi verificare datelor personale indicate se face în decurs de câteva minute până la o oră (în dependenţă de numărul de cereri primite).

Cum pot afla dacă cererea mea a fost admisă?

Compania la care aţi depus cererea vă va informa despre acceptarea acesteia prin intermediul datelor de contact pe care le-aţi indicat, SMS, poşta electronică sau prin telefon.

Când voi primi banii pe care i-am cerut?

După acceptarea cererii Dvs. banii vor fi transferaţi la contul Dvs. bancar în decurs de câteva minute. Dacă contul pe care primiţi banii este la o bancă diferită de cea a firmei de creditare atunci veţi primi banii în timp de 1-3 zile lucrătoare.

De la ce vârstă se poate lua un împrumut rapid?

Vârsta minimă a solicitantului care doreşte să ia un împrumut rapid este stabilită de fiecare firmă de creditare în parte şi variază între 18 şi 25 de ani.

Pot să iau un împrumut rapid dacă nu am un loc oficial de muncă?

Fiecare agenţie de creditare îşi trasează propriile condiţii de acordare a creditelor. Existenţa unui loc permanent de muncă este în cele mai dese cazuri o condiţie obligatorie pentru accesarea unui împrumut rapid. Dacă aveţi o sursă de venit permanentă dar nu sânteţi angajat oficial în câmpul mucii atunci cererea Dvs poate fi aprobată.

Cererea mea pentru un împrumut rapid a fost admisă, dar banii nu i-am primit. Ce să fac?

Dacă v-aţi înregistrat pe site-ul companiei de unde aţi luat împrumutul atunci puteţi contacta reprezentantul sau managerul responsabil pentru a afla cauza întârzierii.

În caz că contul Dvs este deschis la o altă bancă decât cea cu care lucrează agenţia de creditare atunci întârzierile se datorează transferurilor din sistemul bancar; în acest caz suma împrumutului rapid trebuie să vă intre în cont în timp de 1-3 zile lucrătoare.

Am luat un împrumut rapid dar nu am avut nevoie de bani. Pot să renunţ la acest împrumut?

Da, puteţi dacă acest lucru este prevăzut de condiţiile contractuale. De obicei este necesară cererea în scris a debitorului prin care solicită finisarea anticipată a împrumutului şi rambursarea în totalitate a sumei datorate.

Fiţi atenţi! Durata de timp în care puteţi depune o asemenea cerere este limitată şi de obicei este de 14 zile calendaristice. După expirarea acesturi termen renunţarea la împrumut devine imposibilă.

Cum pot să transfer banii când vine termenul rambursării împrumutului?

Urmaţi cu atenţie instrucţiunile agenţiei de creditare. În cele mai dese cazuri aceste instrucţiuni sânt disponibile pe site-ul agenţiei la secţiunea „Autodeservire”. Multe companii trimit instrucţiuni detailate clienţilor la adresa acestora de email odată cu mesajul de acceptare a cererii pentru împrumut. Deasemenea puteți solicita instrucţiunile necesare contactând compania respectivă prin intermediul datelor de contact care le găsiţi pe site.

Ce să fac dacă din greşeală am transferat în mod repetat banii către compania furnizoare de credite?

Trebuie să contactaţi firma respectivă. Vi se va propune să completaţi anumite documente (procedura dată va dura doar câteva minute) după care suma de bani transferată eronat vă va fi reîntoarsă.

Se poate în caz de necesitate de refinanţat un împrumut rapid?

Mulţi creditori oferă clienţilor această posibilitate. Condiţiile de refinanţare a unui împrumut rapid trebuie să le discutaţi cu firma respectivă de la care aţi luat împrumutul.

Cum se vor schimba termenii împrumutului rapid după refinanţare?

Refinanţarea este o opţiune care are ca scop diminuare presiunii financiare la care este supus debitorul şi de obicei constă în micşorarea ratelor pe care acesta trebuie să le plătească odată cu extinderea perioadei de rambursare a creditului luat.

Pot să plătesc un împrumut rapid înainte de termen?

Da, puteţi dacă aceasta este prevăzut în contract. Procedura standard pentru asemenea situaţii se petrece în felul următor: Dvs. depuneţi o cerere pentru achitarea anticipată a împrumutului rapid (pe site-ul companiei sau vizitând personal sediul agenţiei de creditare) şi specificaţi termenul de achitare.

Reprezentantul firmei respective calculează suma exactă ce trebuie rambursată incluzând dobănda (rata creditului) după care Dvs achitaţi suma indicată în termenii specificaţi de Dvs. În felul acesta împrumutul este rambursat şi contractul este încheiat cu acordul amiabil al ambelor părţi.

1 Comment
  1. Muncesc in Spania de multi ani pe un salariu de 1280€. Am nevoie de un imprumut pentru a cumpara un apartament in Bacau. Nu am pe cine sa pun girant.. As pune rata 500 € lunar in ideea de a dura mai putini ani .. Se poate acest lucru ? As avea nevoie undeva la 60.000 €. Va rog sa imi dati un raspuns

Leave a reply

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0