Cont partener

Contul Premium

Vei putea adauga un numar nelimitat de domenii de activitate, fotografii, servicii si produse. Prezenta ta va creste substantial, vei fi mai vizibil, mai usor de gasit.

Treci la Contul Premium cu doar 500 lei/an

Realizare Site

Mai multi clienti, mai multi bani pentru afacerea ta: vinde online prin noul tau magazin virtual!

Magazin Virtual la numai 2000 lei

Solutia perfecta pentru a incepe o afacere pe internet

Magazinul virtual pe platforma e-volution este solutia ideala pentru a incepe sa vinzi on-line. Fa pasul spre mai multi clienti si mai multi bani pentru afacerea ta acum la un pret super-avantajos: 480 EURO, esalonat in doua rate.

Fii destept. Vinde mai mult!

Comertul Online

Vanzarea on-line este mai ieftina si mai eficienta

Orice comerciant poate vinde on-line. In conditiile in care numarul de oameni care folosesc internetul pentru informare si cumparaturi creste constant, crearea propriului site de vanzari on-line devine o necesitate.

Cel mai mare avantaj al solutiei de vanzari on-line este atragerea de clienti din toata tara. Un magazin traditional, indiferent de cat de bine este pozitionat, nu poate acoperi decat o raza restransa de clienti datorita limitarilor georgafice.

Un alt avantaj major al unui site de vanzari on-line este costul redus al vanzarii. In vreme ce intr-un magazin fiecare produs este insotit de costuri suplimentare (chirie, personal), in cazul vanzarii online el poate fi livrat direct din depozit prin posta sau curier.

Contact

Contacteaza echipa Virtualservice

Portalul Virtualservice este un proiect independent. Pentru informatii suplimentare, propuneri de colaborare, sesizari sau reclamatii va rugam sa ne contactati.

E-mail: climatizare[]gmail.com

 

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0