Cum se alege un dezumidificator bun

2

Un dezumidificator bun va extrage mult mai multa apa din aerul casei dumneavoastra, va lucra in liniste si va face acest lucru fara sa consume electricitate excesiva.

Recenziile noastre raspund la intrebarile importante despre dezumidificatoare, inclusiv:

 • Cata cantitate de apa extrage dezumidificatorul din aer?
 • Cata energie consuma dezumidificatorul?
 • Cat de zgomotos este?
 • Cat de usoara este utilizarea?
 • Functia de auto-setare functioneaza eficient?
 • Ar trebui sa-l cumpar?

Verificati recenziile despre dezumidificatoare pentru a gasi cel mai bun dezumidificator pentru nevoile si bugetul dvs. – sau cititi mai jos pentru mai multe detalii despre modul in care le-am testat.

Lista dezumidificatoare

Cat de multa apa extrage dezumidificatorul din aer?

Evluarile noastre va ajuta sa vedeti ce dezumidificatoare sunt cele mai bune in principal la a trage rapid apa din aer la temperaturi diferite pentru a va ajuta sa eliminati condensul, umezeala si sa preveniti formarea mucegaiului in diferite camere din casa.

De asemenea, veti putea vedea care dezumidificatoare sunt cel mai bine de evitat.

Cat de multa apa extrage dezumidificatorul din aer? Cata energie consuma dezumidificatorul?

Masuram consumul de energie al fiecarui dezumidificator la temperatura normala a camerei, in timp ce efectuam testele noastre de extractie a apei. Acest lucru ne ofera o interpretare a puterii pe care o utilizeaza dezumidificatorul, pe care o folosim pentru a calcula evaluarea eficientei energetice.

Un dezumidificator mai putin eficient din punct de vedere energetic va va costa mai mult cand functioneaza, deci merita sa verificati recenziile noastre despre dezumidificatoare pentru a va asigura ca nu alegeti un consumator de energie.

Cat de zgomotos este?

Expertii nostri de teste de laborator evalueaza subiectiv cat de zgomotos este fiecare dezumidificator. Acest lucru poate varia de la un zgomot bland, care abia se observa pana la o senzatie de bruiaj, care face ca unitatea sa para ca este pe cale sa decoleze.

Unele dezumidificatoare au viteze variabile, asa ca verificam, de asemenea, cat de mult zgomot face fiecare la cele mai inalte si cele mai scazute setari.

Daca intentionati sa utilizati dezumidifierul intr-o camera in care va petreceti timpul – cum ar fi un dormitor sau o camera de zi – puteti folosi evaluarea zgomotului pentru a va asigura ca alegeti un model linistit care nu va va enerva.

Cat de usor este de utilizat?

Cand cumparati un nou dezumidificator, veti dori sa evitati unul care este greu de folosit.

Incercam sa depasim acest lucru cu ajutorul evaluarilor usoare de utilizare – inclusiv cat de simplu este sa folositi comenzile, daca golirea rezervorului de apa poate provoca probleme si daca este usor sa mutati unitatea.

De asemenea, consultam manualul de instructiuni pentru a verifica cat de clar este de urmat si de inteles. Testele noastre de utilizare usoara se combina pentru a genera o evaluare de ansamblu.

Puteti utiliza aceasta evaluare pentru a evita orice modele care ar putea fi grele de folosit.

dezumidificator de cameraFunctia de auto-setare functioneaza eficient?

Multe dezumidificatoare au o functie de auto-setare pe care o puteti utiliza pentru a programa dezumidificatorul sa se porneasca si sa se opreasca singur la niveluri de umiditate specificate.

Testati cat de bine functioneaza functia de auto-setare la temperatura camerei, setand-o sa activeze si / sau dezactiveze dezumidificatorul la anumite niveluri de umiditate.

Ar trebui sa-l cumpar?

Unele teste sunt mai importante decat altele pentru a determina cat de bun este un dezumidificator si asta conteaza mai mult in evaluarea noastra globala.

De exemplu, consideram ca extractia apei este mai importanta decat cat de usoara este folosirea fiecarui dezumidificator.

Cat de multa apa extrage dezumidificatorul din aer?Scorul total al testului ignora pretul si este alcatuit din urmatoarele:

 • 40% extractie de apa
 • 20%zgomot
 • 20% eficienta energetica
 • 15% usurinta de utilizare
 • 5% functia de auto-setare

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here