Un dezumidificator bun in 2019

5

Un dezumidificator bun nu este ieftin, asa ca trebuie sa va asigurati ca luati unul care va ajuta la combaterea umiditatii ridicate din casa dumneavoastra.

Dezumidificatoarele pot fi scumpe, dar merita atunci cand nu mai trebuie sa va luptati cu ferestrele si zidurile umede, aerul umed si petele negre de mucegai de peste tot.

Un dezumidificator poate ajuta, de asemenea, cu umiditatea excesiva rezultata din uscarea hainelor in interior in timpul iernii. Cu toate acestea, nu toate dezumidificatoarele sunt capabile sa isi indeplineasca acest rol.

In acest articol veti gasi:
• Recomandarile noastre de dezumidificare de top
• Un dezumidificator pe care ar trebui sa-l evitati
• Unele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand cumparati un dezumidificator.

Top dezumidificatoare

Un dezumidificator bun va functiona atat la temperaturi mai mari, cat si la temperaturi mai scazute. Nu va consulta multa energie, asa ca il puteti lasa deschis si nu va trebui sa va faceti griji cu privire la faptul ca factura de energrie va creste.

Un dezumidificator bun va fi, de asemenea, usor de utilizat, nu prea zgomotos si are caracteristici la indemana, cum ar fi o functie de uscare a hainelor si o auto-setare.

De ce fel de dezumidificator am nevoie?

Aceasta este o intrebare pe care ar trebui sa o luati in considerare inainte de a cumpara un dezumidificator. Veti avea nevoie sa intelegeti diferentele inainte de a afla ce tip vi se potriveste cel mai bine.

Iata cateva lucruri de luat in considerare:

Dezumidificatoare cu agent de deshidratare vs agent frigorific

Daca va veti folosi dezumidificatorul la temperaturi scazute (sub 21 ° C sau la temperatura camerei), atunci un model cu agent de deshidratare va fi cel mai bun pentru dumneavoastra.

Daca locuinta dvs. este in mod normal la temperatura camerei (21 ° C), veti dori un dezumidificator cu agent frigorific (sau uneori numit compresor).

Cele mai multe dezumidificatoare nu vor functiona la inghet sau aproape de temperaturile de inghet.

Rata de extractie

Ratele de extractie pe care producatorii le sustin se bazeaza de obicei pe testarea intr-un mediu fierbinte si umed. Deci, nu va asteptati ca dezumidificatorul dvs. sa extraga ceea ce sustine producatorul.

Cu toate acestea, rata de extractie va poate ajuta sa determinati ce dezumidificator aveti nevoie pentru spatiul pe care doriti sa il uscati. In general, cu cat suprafata este mai mare, cu atat este mai mare rata de extractie necesara.

Zgomot

Dezumidificatoarele sunt aparate zgomotoase, nu aveti cum sa evitati acest lucru.

Daca intentionati sa-l lasati sa functioneze pe timp de noapte, cautati un dezumidificator cu “modul de noapte” sau “modul silentios”.

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here