Acasă Magazin Centrale Termice Bluehelix Tech 25C

Bluehelix Tech 25C

Categorie: Etichetă:
Cris Vent SRL

Descriere

BLUEHELIX TECH sunt centrale termice murale in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (a.c.m.), cu functionare pe gaz sau GPL, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

Bluehelix Tech 25C sunt prevazute cu arzator modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbator de caldura din inox AISI316TI, sistem de control cu microprocesor , pompa de circulatie modulanta, vas de expansiune, functie antiinghet si antiblocare pompa.

Proiectata pentru posibilitatea racordarii la un boiler cu acumulare pentru preparare a.c.m.

Contine vana cu 3 cai pentru a asigura prioritatea a.c.m. cu un boiler extern (optional) VERSIUNEA C – incalzire si preparare a.c.m. cu ajutorul unui schimbator de caldura secundar in placi din otel inox.

Brand

Cris Vent

Sunt peste 10 ani in care politica firmei CRIS VENT SRL s-a bazat in primul rand pe calitate, in centrul atentiei sale fiind intotdeauna consumatorul final.

Am realizat o atenta selectie a furnizorilor pentru a va oferi o mare diversitate de echipamente si solutii „la cheie” pe tot teritoriul judetului Constanta, dar nu numai.

Administrator: Costache Cristian
Tel. 0767611788
Tel. 0751571020

E-mail: crisvent.srl[at]gmail.com
Website: www.crisvent.ro

Produse comercializate de Cris Vent SRLCris Vent SRL

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bluehelix Tech 25C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *