Acasă Magazin Centrale Termice BLUEHELIX PRO 32C

BLUEHELIX PRO 32C

Categorie: Etichetă:
Cris Vent SRL

Descriere

BLUEHELIX PRO sunt centrale termice murale in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incãlzire si preparare apa calda menajera (a.c.m.), cu functionare pe gaze naturale sau GPL, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

BLUEHELIX PRO sunt proiectate pentru eficienta maxima datorita schimbatorului de caldura bitermic, brevet Ferroli, care garanteaza performanta ridicata atat in sistemul de incalzire cat si in producerea a.c.m.

Sunt prevazute cu arzator modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbator de caldura bitermic din inox AISI 316 TI cu functia de autocuratare, sistem de control cu microprocesor, pompa de circulatie modulanta, vas de expansiune, functie antiinghet si antiblocare pompa.

Functionare in condensatie si in regim de producere a.c.m – economie de combustibil.

Posibilitate de cascadare utilizand un regulator extern.

Brand

Cris Vent

Sunt peste 10 ani in care politica firmei CRIS VENT SRL s-a bazat in primul rand pe calitate, in centrul atentiei sale fiind intotdeauna consumatorul final.

Am realizat o atenta selectie a furnizorilor pentru a va oferi o mare diversitate de echipamente si solutii „la cheie” pe tot teritoriul judetului Constanta, dar nu numai.

Administrator: Costache Cristian
Tel. 0767611788
Tel. 0751571020

E-mail: crisvent.srl[at]gmail.com
Website: www.crisvent.ro

Produse comercializate de Cris Vent SRLCris Vent SRL

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BLUEHELIX PRO 32C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *