Top beneficii ale purificatoarelor de aer: De ce avem nevoie de unul

Cercetările arată că, prin utilizarea unui purificator de aer, ne putem îmbunătăți dramatic sănătatea și calitatea generală a vieții! Să evităm să respirăm aer poluat poate fi dificil atunci când suntem afară. Dar, prin utilizarea unui purificator de aer acasă sau la locul de muncă, putem controla cu ușurință calitatea aerului din interior.

Așadar, haideți să vorbim despre cele 5 beneficii ale purificatoarelor de aer și de ce avem cu toții nevoie de unul.

Top beneficii ale purificatoarelor de aer:

Astm și alergii

Atacurile de astm sunt adesea declanșate de expunerea la poluarea din trafic și la fum. Medicamentele cu steroizi sunt prescrise în mod obișnuit pentru tratarea astmului. Dar medicamentele singure nu pot controla pe deplin boala. De aceea, utilizarea unui purificator de aer este extrem de importantă pentru cei care suferă de astm.

Mulți oameni suferă de alergii sezoniere, în special toamna și primăvara. Iar ambrozia este adesea vinovată. Simptomele sunt, de obicei, nas înfundat, mâncărimi la nivelul ochilor apoși, strănut și disconfort general. Antihistaminicele pot trata simptomele. Cu toate acestea, oamenii au tendința de a deveni somnoroși luându-le și de a crea o toleranță, ceea ce le face ineficiente. Folosirea unui purificator de aer este mult mai eficientă și o opțiune mult mai sănătoasă pentru persoanele care suferă de alergii.

Praful din gospodărie

Cu toții trebuie să ne luptăm cu praful de casă într-o anumită măsură. Cu toate acestea, persoanele care locuiesc în climatele cu umiditate ridicată au mult mai mult praf de înfruntat decât majoritatea. Praful este alcătuit din particule mici de spori de mucegai, acarieni, păr de animale de companie, fibre, piele umană și părți de insecte.

CITESTE SI:  Burlan

Nu este de mirare că praful este un declanșator atât de puternic al reacțiilor alergice comune. Există și alte modalități eficiente de a menține curat aerul din interior, dar un purificator de aer este cea mai eficientă soluție pentru combaterea acestor particule enervante din aer.

Polenul

polenPolenul este o parte ineluctabilă a naturii, deoarece este peste tot. Cu toții suntem expuși la polen ori de câte ori suntem în aer liber, deoarece se află pe iarbă, flori, copaci și plante de tot felul. Aceste mici particule în suspensie în aer pot pătrunde cu ușurință în casa noastră.

Un purificator de aer poate îndepărta foarte eficient polenul din aerul din interiorul casei dumneavoastră, ceea ce ar reduce la minimum reacțiile alergice, astfel încât să puteți adormi mai ușor și să dormiți mai profund.

COV

Compușii organici volatili (COV) sunt emiși în mod constant de multe lucruri din mediul nostru interior, cum ar fi produsele de curățenie, spray-urile de odorizare a aerului, vopselele, adezivii și pesticidele. Acești compuși chimici sunt inhalați în mod regulat de un număr mare de oameni care habar nu au că pot provoca probleme respiratorii grave și de lungă durată.

Persoanele care locuiesc sau muncesc în locuri în care în aer sunt prezenți COV ar trebui să utilizeze cu siguranță un purificator de aer echipat cu filtre pe bază de cărbune activ. Filtrul cu cărbune activ are capacitatea de a absorbi eficient gazele chimice care poluează aerul.

Fumul

fumul de tigaraAr trebui să evitați la început să fumați acasă. Fumul de țigară este foarte greu de eliminat, deoarece este compus din sute de particule și gaze diferite. Singura modalitate de a elimina eficient fumul de țigară din interior este de a folosi un tip avansat de purificator de aer.

CITESTE SI:  Curățenia din locuință poate agrava alergiile

Aveți nevoie de un purificator de aer HEPA echipat cu carbon activ, cu o rată ridicată de eliberare a aerului curat. Acesta este eficient cu fumul de țigară, fumul de foc de lemne sau orice alt tip de fum și mirosul de fum. Dacă locuiți într-o zonă în care există pericolul de fum de incendiu, puteți aduce un purificator de aer acasă.

Cu cât aerul este mai curat, cu atât putem respira mai ușor. În cele din urmă, acest lucru ajută la aducerea mai mult oxigen în interiorul sângelui nostru și, astfel, mai multă energie. Mai multă energie înseamnă bună dispoziție și fericire. Împărtășiți acest articol pentru cineva ar putea fi de ajutor.

Ce părere aveți despre cumpărarea unui purificator de aer? Merită sau este doar o risipă de bani!
Spune-ne părerea ta despre purificatorul de aer în comentarii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
VirtualService
Logo