Protejaza centrala termica cu UPS

1
UPS Centrale

Tuturor ne place sa stim faptul ca un produs nou, abia cumparat, functioneaza in parametrii optimi, intr-un mod proportional poate cu pretul platit pentru acesta.

Cand vine vorba despre buna functionare a centralei termice achizitionate, atunci in mod clar fiecare dintre noi are anumite pretentii de la aceasta, fireste, total justificate.

Peste 67% din defectiunile care apar in primii 3 ani sunt la placile electronice si sunt datorate fluctuatilor de tensiune din retea.

Marea problema este ca placile electronice arse ies din garantie (garantia centralei nu acopera problemele datorate fluctuatilor de tensiune din retea).

Pentru a preintampina aceste probleme este indicat sa achizitionam un ups pentru centrale termice, sau mai bine spus un generator de rezerva care sa ne scape de grija alimentarii deficitare cu energie electrica.

Aceste produse au si proprietatea de a limita socurile atunci cand reluarea alimentarii cu energie electrica este efectuata.

Pe langa utilizarea unui ups centrale termice, utilizatorii unor produse de acest gen, destinate incalzirii incintelor dar si prepararii apei calde, adica a centralelor, trebuie sa fie atenti si la tipul produselor pe care le achizitioneaza.

 

Suntem fericiti sa va asultam parerea!

Leave a reply

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0