Viessmann

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire, racire si climatizare.

Compania infiintata in Germania in anul 1917 este condusa in prezent de catre un consiliu de administratie sub conducerea Prof. Dr.Martin Viessmann, nepotul fondatorului.
Cu o cifra de afaceri de 2,2 miliarde Euro, compania are in prezent in jur de 11.500 de angajati.

Deschiderea internationala a firmei Viessmann s-a concretizat pana in prezent prin deschiderea a 27 fabrici amplasate in 11 tari, precum si prin reprezentante comerciale totalizand 120 sedii in 74 de tari pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezinta 56 % din totalul cifrei de afaceri a companiei.

Inovatii Viessmann

Cu un numar mare de inovatii si solutii, Viessmann a devenit un promotor al tehnicii in intreaga bransa. Inovatiile Viessmann sunt momente de referinta ale tehnicii de incalzire.

Impreuna cu experti din intreaga lume Viessmann dezvolta tehnica de incalzire de maine.

Principiile de baza ale firmei Viessmann

Inovatie

Viessmann impulsioneaza domeniul incalzirilor prin realizarile tehnice. Viessmann a dezvoltat permanent produse si solutii tehnice impresionante care au marcat momente de referinta ale tehnicii de incalzire. Viessmann isi propunem ca si pe viitor sa participam determinant la progresul tehnologic.

Calitate de varf

Viessmann ofera produse de varf pentru tehnica de incalzire. Viessmann aspira spre perfectiune in toate compartimentele companiei. Motto-ul companiei Viessmann „nimic nu este atat de bun incat sa nu mai poata fi imbunatatit“.

Gama completa

Viessmann ofera sisteme tehnice complete pentru orice necesar sau pretentie cat si o gama variata de servicii in sprijinul partenerilor. Produsele Viessmann sunt accesibile si de incredere. Sunt economice, ecologice si au un design unitar.

Eficienta

Viessmann dispune de structuri si procese flexibile cat si de un lant decizional scurt. Prin aceasta reuseste sa mentinem costurile produselor la un nivel cat mai scazut.

Durabilitate

Grupul Viessmann acorda atentie fata de mediul inconjurator prin toate procesele si stimulam utilizarea surselor de energie regenerabila. Viessmann trateaza stiinta, arta si cultura ca pe valori ale companiei.

Incredere

Viessmann este un partener de incredere. Produsele sunt fiabile si au un design inovativ. Organizatia Viessmann este aproape de clienti prin consultanta competenta si o activitate de distributie eficienta.

VirtualService
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0